Жаклин Цочева е новият директор Публични комуникации и връзки с обществеността“ на Кока-Кола Хеленик

...
Жаклин Цочева е новият директор Публични комуникации и връзки с обществеността“ на Кока-Кола Хеленик
Коментари Харесай

Жаклин Цочева поема публичните комуникации и връзките с обществеността на Coca-Cola HBC Bulgaria

Жаклин Цочева е новият директор „ Публични връзки и връзки с обществеността “ на Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани за България. Тя има повече от 15 години опит в региона на корпоративните и вътрешни връзки, връзките с обществеността, рекламата и корпоративна обществена отговорност в интернационалните компании и организации в редица браншове – медии, обучение, бързооборотни артикули, правозащитни организации.

В професионалния й път до момента е заемала разнообразни ПР позиции в bTV, Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси, AVON и УНИЦЕФ.  Отговаряла е за основаването и реализирането на информационни тактики за вътрешни и външни публики, за връзките с медиите, развиването на начинания за корпоративна обществена отговорност, основаването и ръководството на партньорства с неправителствени организации, бизнеси, медии, институции. Интересите й са съсредоточени в актуалните трендове за създаване на корпоративна еднаквост и работодателска марка, развиването на обществени медии и основаването на общности.

Жаклин има бакалавърска и магистърска степен в региона на " Връзки с обществеността " от Софийския университет „ Св. Климент Охридски ". Преминала е редица интернационалните образования, свързани с трендове в развиването на медиите и създаване на бранд, стратегическо покровителство, смяна на публични настройки.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР